FAQ

Preguntes Freqüents

Aula Botiga és un centre educatiu dedicat a l’ensenyament de la gastronomia i la gestió d’aliments. Oferim una combinació única de formació teòrica i pràctica, enfocada a la sostenibilitat i l’ús d’ingredients locals.

Oferim una varietat de cursos i tallers, des de tècniques culinàries bàsiques fins a especialitzacions avançades en cuina. Els nostres cursos estan dissenyats per a tots els nivells d’experiència, des de principiants fins a professionals.

Per inscriure’t en un dels nostres cursos, pots visitar la nostra pàgina web i completar el formulari d’inscripció en línia. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic per obtenir més informació sobre el procés d’inscripció.

Els horaris dels cursos varien segons el programa. Oferim cursos diürns, vespertins i de cap de setmana per adaptar-nos a les necessitats dels nostres estudiants. Pots consultar els horaris específics a la nostra pàgina web o contactar-nos directament.

Ens trobem al centre de la ciutat, a una ubicació accessible amb transport públic. L’adreça completa i les indicacions per arribar es poden trobar a la nostra pàgina de contacte.

Sí, ens encanta rebre visitants! Oferim visites guiades de les nostres instal·lacions per a futurs estudiants i les seves famílies. Si estàs interessat en programar una visita, contacta’ns per telèfon o correu electrònic.

Pots contactar-nos per telèfon al +34 123 456 789 o per correu electrònic a info@aulabotiga.com. També pots visitar la nostra pàgina web per a més informació i actualitzacions.