Blog

El Grup Gallo i l’Institut dels Aliments de Barcelona (IAB) s’han aliat per impulsar accions encaminades a reduir el malbaratament a la indústria alimentària. En el context del projecte GalloLab, el Grup Gallo ha proposat als estudiants de segon any del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària de l’IAB un projecte de I+D amb tècniques i mètodes innovadors que permetin la reutilització de subproductes generats per la fabricació de pasta i brous.

AECOC amplía el alcance de sus proyectos de Formación Profesional Dual, con nuevos programas en colaboración con centros de FP que se pondrán en marcha en el próximo curso académico 2023-2024. Estos proyectos tienen como objetivo fomentar la empleabilidad de los estudiantes y promover el talento y descubrir las oportunidades laborales que ofrece el sector del gran consumo.

Entrevista a la fira Alimentària 2024

Beques KA122 2024 EPA i FPC

Experiències

L’art i l’ofici de fer una bona mona de Pasqua